Iz dosade odlucih rastaviti napajanje i ocistiti ventilator(inace imam JNC 300W napajanje). Sve ja to lijepo rastavim, izvadim vent. i naravno ne obracam paznju na prikljucak za struju. Svi znamo da danas imamo na maticnim pa i na napajanjima prikljucke s «nozicom» pa nemres fulat i spojiti krivo. I nakon kaj sam sve to ocistio vracam vent natrag i spojim ga po standardu na struju tak da nozica lijepo sjedne.(tu sam vec primjetio da je nozica svinuta pa sam ju izravnao, al jeb... ga, standardno je standardno, nemres fulat). Vratim to u kuciste i spojim. Ukljucim komp i radi(nisam provjerio vent na napajanju-tu je moja greska, svom srecom ne kobna). Drugi dan surfam netom i slucajno provjerim temp. CPU kad ono 52 °C. Odmah skuzim da nesto ne stima. I onda idem provjerit vent na napajanju i NE RADI. Da ne duljim, na napajnju se mogo peci rostilj. Na kraju je ispalo da je onaj prikljucak za vent trebalo obrnuto(pogresno) okrenuti i naravno sve radi. Ocito je da su JNC napajanja SHIT i da za njih je QC PASS samo obicna naljepnica. Ovo nije velika greska, ali me je mogla stajati kompa. Kome bi se onda zalio?! Sorry na ovak dugom postu ali morao sam izbaciti to iz sebe.
JNC, ne hvala!!! ljudi klonite se toga.

JNC