Riješio sam - prilikom opcija u launcheru stavio sam "DE" tipkovnicu (qwertz), čim sam prebacio na eng (qwerty) radi, samo naravno Z i Y su zamjenjeni. Sad dali je to povezano ne znam, čitao sam po netu da nekima iz čista mira proradi (pa opet prestane), ili nakon restarta pc, pa onda nekima ne itd... Uglavnom zasad izgleda riješeno
Znači igra je sa GOG, EE, ziher najnoviji patchevi...
@
tuna3
I razmišljam o tome. Nemogu je još igrati, puklo me nešto sinoć da moram barem instalirati i isprobati. Kad budem krenio prelaziti moram odlučiti keyboard ili gamepad (mogao bih gamepad, jer pari malo na konzolitis), sinoć nisam htio iz inata ubaciti gamepad zbog toga sa tipkovnicom, dok ne proradi. Dali su stock gamepad kontrole OK ili prepručuješ neku izmjenu?
Također koju težinu preporučujete? Nisam noob, želim da mi ne bude prelagano i da nikad ne ginem, da imam previše svega itd., al ne želim ni neke nemoguće misije. Novije igre prelazim na hard, najteže ili jedan stupanj ispod ako ima neki extreme. Ovdje ispod najekstremnijeg ima još dark, pa onda hard kao 3 od 5. Uzeo hard i krenio onaj tutorial, isprašili me kao budalu likovi i igra preporučila easy

AL nema šanse, samo mi je bilo malo too much info oko kontrola i borbi, malo "overwhelm", a i zajebavao sam se.