View Single Post
Staro 25.04.2018., 11:02   #5213
Bl@de
Premium

Bl@de's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Autor Libertus Pregled postova
Razumijem i slažem se da je BTC manipulirano tržište, samo, kako najbolje predvidjeti manipulacije i nešto zaraditi. Ja sam realno daleko prerano izašao u ovom ciklusu u fiat. Da nisam ništa dirao bio bih 50+%, ali sam iz straha / neznanja izašao prerano na 15+%. Svakako sam zadovoljan s dobitkom, ali gledam kako bolje razumjeti i sljedeći puta izvući nekoliko postotaka više.
Svi swingeri si popusili i ja isto, iako sam predvidio ako rade dobar bulltrap da ce BTC gurat bez pollbacka bas iz razloga da unista swingere a onda pohlepne swingere ulove na vrhu. nije mi zao trejda jer sam zaradio, to da sam mogao uzet 2x nije bitno, nikad ne zalis za izgubljenom dobiti to ti je izravan put na psihijatriju i Xanaxe i sl.

Sljedeći put će biti nešto drugo za što treba iskustva i znanja ali čak niti najbolji ne mogu znat kad su manipulacije van svake pameti.

Citiraj:
Pod pullback misliš na pullback altova ili BTC-a?
BTC je imao samo jedan "mini" pullback od 500$ 16.4., ostali su svi bili daleko manji.
uvijek BTC jer BTC je ovdje glavni barometar sve ostalo je u odnosu na njega. nece ti niti jedan ALT rasti ako BTC pada (osim u jako rijetkim izvanrednim situacijama a ja govorim generalno), ali zato oce padat ako BTC raste :-). upravo zato jer sve ide preko odnosa.

Citiraj:
Inače, baš sa se nasmijao na blog post Kraken tržnice od neki dan: https://blog.kraken.com/post/1561/kr...on-regulation/
Evo citat koji potvrđuje Bl@de razmišljanja:
zanimljvo da tek sad izaslo službeno kad se rasprodalo sve... a kao nitko do sad nije znao da se manipulira vec mjesecima ;-) presmjesno...

Citiraj:
o kakvom ti ispuhivanju pričaš, ne razumijem?
pažljivije onda moraš čitat moje postove, trubimo o ispuhavanju balona skoro vec pa pola godine, a u ispuhavanju smo vec 5...

Intel i5 4670k
ASrock Z87 Extreme 3
2x8 Gb Kingston blu
MSI Rx 580x 4 GB
OCZ SSD Vertex 4 - 128 GB
Samsung T166 500 GB 7200 okr/min 16 MB HD501LJ
Samsung F1 1 TB 7200 okr/min 32 MB HD103UJ
Dell S2522HG
Chieftec DX-01BD-V, Corsair 520W CMPSU-520HXEU

Zadnje izmijenjeno od: Bl@de. 25.04.2018. u 11:09.
Bl@de je offline   Reply With Quote