View Single Post
Staro 24.04.2018., 20:53   #859
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor zalman1 Pregled postova
Zapravo, ja to pitam tebe i sve ostale koji ovdje kukate kako se PC servisiranje malo plaća.
Stvarno ne znam tko vama brani da naplatite koliko želite neku intervenciju?

Eto ovaj BladeRy kuka oko 100 stvari, smetaju mu pas, mačka, dim od cigareta... pa tko te čovječe tjera da bilo kome popravljaš kompove?
A ovo je vrhunac:

Znači, ti se nekome opravdavaš za nešto?

Sorry ali ovo su teške nebuloze i sam si si kriv za to sve, a ne korisnici.
Kukaš i kmečiš oko nekog posla na koji te nitko ne tjera niti ti je primaran u životu, ili ga radi po svom pravilu i svojoj naplati ili ga nemoj raditi uopće.
Ne govorim koliko je tezak posao, nego kakvih ljudi ima.
Kako se gleda rad na compu a kako sa lopatom ili icim opipljivim. Zasto sam nosio NC, jer mi je lakse bilo tako nego se iz posla u posao svadjat zasto sam popravio za 10 min a ne za sat vremena. Linija nizeg otpora. Nakon 10-20-30+ puta covjeku dosadi imat uvijek istu raspravu zasto za dogovoreni posao trazim dogovorene pare.

I jebes mi sve ako je tebi normalno da ti covjek dodje doma nesto popravit a ti pustas pasa da skace po njemu i tlaci ga. Hoce mu past kruna sa glave ako demona zatvori u drugu sobu?

Jel bi osnovna kultura bila da nekome ne dimis u lice, pogotovo ako nije pusac? Jel ti i to normalno?

I zamisli, nemozemo svi bit uhljebi u drzavnim firmama koji primaju 7+ kkn mjesecno ne radeci nista. Nekad moras radit i ono sta ne zelis. Mislim da je banku i drzavu zivo briga jel se tebi posao svidja ili ne. Daj pare.

Radio sam i kao konobar, cak sam cistio i ulice, nije mi bilo ispod casti. Al nisam nikad bio bezobzirno govno prema drugima.

BladeRy je offline