@amper
Potpis. Bas tako i je. Hoces servis sluzbeni, ok, 180-200kn sat vremena rada. Install wina + officea + namjestanje itd, opali 2(minimalno) sata rada i eto 400kn. Em ti treba donjet comp u firmu, bice na redu "KAD" bude na redu, cekaj 3-5-7 dana.
A kad dodjes im kod kuce na guzicu. Pas, macka, punica, svi skacu po tebi. Mis ljepljiv od svega, podloga skorena od prljavstine, ekran monitora sav ispljucan, lik puse dim u tebe i jebe mu se sta ti nisi pusac. Dodjes kod lika, a tamo windowsi na njemacki, spanjolski, francuski itd. I on kaze sta te zanima, ja cu ti prevodit....Pa stalno zapitkuje gluposti, pa objasni ovo, objasni ono.
Kako klinac iz kvarta to radi za 50-100 a ti za 200, itd.
Neko vrijeme sam samo da ih skinem sa one stvari nosio stari norton commander, kopirao svasta lijevo-desno da ispadne da duze radim i onda jos serem da im prvo hocu sacuvat podatke, sta je sigurno, sigurno je itd. Samo da ne budem gotov u 5 minuta i da ne pocne prica nisi nista radio.
A jos ako im dopustis da te zovu kad hoce, da te pilaju preko TeamV za svaku glupost, e onda si tek najebao. Jos kad ljudi nemaju pojam kucnog reda, pa zove od 2 do 5, il 11-12 navecer. A ja ljude kad je kucni red SMSam jer neznam jel doma, jel mu ukucani spavaju il whatever. Je, skupi smo u 3pm.