23.04.2018., 23:09
|
|
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
Autor The Exiled
Da, Rusi i Nijemci su klasa za sebe općenito. Jedan od boljih ruskih web-portala je nekad bio Xbitlabs, ali nažalost oni su zatvorili vrata. Ne znam kaj se točno desilo, ali jedno dulje vrijeme na stranici nije bilo nikakvih friških testova novog hardvera i onda odjednom, ode i stranica. SilentPCReview je trenutno u sličnoj situaciji, ali bar je stranica još uvijek aktivna. Kaj se tiče recenzija s one strane bloka  , rumunjski Lab501 ( 1 - 2 - 3) dan-danas ne posustaje, tj. uspješno gaze dalje i moram priznati da su još uvijek dobri. Lako za JubiTo senzacije, ovi koje smo dosad naveli i njima slični budu i dalje nastavili dobro utabanim stazama. 
|
Dobro nisam išao toliko u širinu 
Ovi rumunji mi baš djeluju OK. Uglavnom se dobije generalni dojam nakon 3-4 recenzije.
Citiraj:
Autor Gigi1
Škot, Level1Tech, GN, Gordon i onaj bradonja iz PCworlda, OC3D i pcper(jer se da dosta nauciti sastrane iako su podmazani kako koje godine vjetar puše)
australci i onaj kiwi su mi meh, predznanje im je na niskoj razini(kiwi je valjda jos i najbolji od njih), HU vrti toliko bencheva i onda svakih par mjeseci promjeni settingse-smiješno. može komotno izvrtit duplo manje bencheva i otic malo u dubinu arch, samo nece jer nema pojma sto je alu, fpu, registri itd...
U svakom slucaju pisane recenzije 
|
HU/techspot ti je jednostavno takav. Lik je trenutno no1 mašina za izbenčat 20-30 igara i to je to. Njemu se ide kad želiš vidjeti neki prosjek u masu igara. Za neke dubinske analize imaš portale tipa anandtech, pcper, tech report i tako to. Što se tiče ovog drugog australca (tech city) to gledam iz zajebancije, ono pc iz smeća, pc sa aliexpressa, pa otušira hardver sa vodom i sapunom, pa ono njegovo huntanje polovnog, ima nešto što drugi kanali nemaju. Tech showdown je baš ono "dečko iz susjedstva", amater, nema tu neke produkcije, no sigurno je nepristran i neovisan (hardver mu šalje jedan novozelandski lanac hardvera, a ne amd, intel, nvidia) i razmišlja zdravo. Nikad neće postat veliki kanal jer mu je produkcija slaba (editiranje, kamera, zvuk, svjetlo), priča sporo, ne reže sadžaj da bude kraći i zanimljiviji. Jednostavno nije showbisnis personality i boli ga kuratz
Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 23.04.2018. u 23:18.
|
|
|