T-com na svojem portalu za administraciju usluga
https://moj.hrvatskitelekom.hr/koris...racija-privola
daje sljedeće stavke koje se može administrirati
ADMINISTRACIJA PRIVOLA
Primitak promidžbenih obavijesti o proizvodima i uslugama HT-a
Suglasan sam za primitak promidžbenih obavijesti o HT proizvodima i uslugama putem prodajnog predstavnika
Suglasan sam za primitak promidžbenih obavijesti o HT proizvodima i uslugama putem e-maila
Suglasan sam za primitak promidžbenih obavijesti o HT proizvodima i uslugama putem pošte i telefaksa
Suglasan sam za primitak promidžbenih obavijesti o HT proizvodima i uslugama putem fiksnog telefona
Suglasan sam za primitak promidžbenih obavijesti o HT proizvodima i uslugama putem mobilnog telefona
Suglasan sam za primitak promidžbenih obavijesti o HT proizvodima i uslugama putem SMS i MMS
Suglasan sam za primitak promidžbenih obavijesti o HT proizvodima i uslugama putem službenih portala Hrvatskog Telekoma
Suglasan sam za primitak promidžbenih obavijesti o HT proizvodima i uslugama putem e-sandičića na portalu svi računi
Suglasan sam za primitak promidžbenih obavijesti o HT proizvodima i uslugama putem poruka na MAXtv-u
Privola za primitak promidžbenih obavijesti o proizvodima i uslugama trećih osoba
Suglasan sam za primitak promidžbenih obavijesti o proizvodima i uslugama trećih osoba putem prodajnog predstavnika
Suglasan sam za primitak promidžbenih obavijesti o proizvodima i uslugama trećih osoba putem e-maila
Suglasan sam za primitak promidžbenih obavijesti o proizvodima i uslugama trećih osoba putem pošte i telefaksa
Suglasan sam za primitak promidžbenih obavijesti o proizvodima i uslugama trećih osoba putem fiksnog telefona
Suglasan sam za primitak promidžbenih obavijesti o proizvodima i uslugama trećih osoba putem mobilnog telefona
Suglasan sam za primitak promidžbenih obavijesti o proizvodima i uslugama trećih osoba putem SMS i MMS
Suglasan sam za primitak promidžbenih obavijesti o proizvodima i uslugama trećih osoba putem službenih portala Hrvatskog Telekoma
Suglasan sam za primitak promidžbenih obavijesti o proizvodima i uslugama trećih osoba putem e-sandučića na portalu svi računi
Suglasan sam za primitak promidžbenih obavijesti o proizvodima i uslugama trećih osoba putem poruka na MAXtv-u
Privole i očitovanja volje za analizu osobnih podataka
Suglasan da HT analizira moje ugovorne podatke
Suglasan da HT analizira moje prometne podatke
U svrhu pružanja što bolje usluge, suglasan da HT analizira moju približnu lokaciju uređaja
U svrhu pružanja što bolje usluge, suglasan da HT analizira moje podatke o gledanosti i posjećivanju pojedinoga sadržaja na MAXtv,MAXtv To Go
Ostale privole
Suglasan sam da primam prodajnu dokumentaciju putem e-maila
E-mail addresa za kontakt
Suglasan sam da HT sačuva moje kontakt podatke i podatke o uslugama koje koristim, sa ciljem ponude novih usluga i proizvoda u slučaju odlaska iz HT-a
I vjerojatno ćete biti neugodno iznenađeni kada saznate da vam t-com čekirao neke stavke.
Kao što ste i shvatili t-com si daje pravo da analizira ugovorni odnos,telefonira vam promidžbene poruke iako ste već dali zabranu hakom-u da vas zbog toga ne zivka ili najljepša stavka da prati vaše kretanje pomoću vašeg mobitela a ima tu i stavka da prati koje programe gledate na max tv.
Ja nisam nikada dao t-comu neke svoje želje da čekra neke stavke a on ih je ipak čekirao.
Naravno tu se javlja i problem da si je t-com dao pravo da to radi i prošlim korisnicima tj. onima koji su otišli od njega(provjereno).
A tu je i problem da ta opcija kod nekih bivših korisnicima nije dostupna ili da je ne mogu mjenjati jer sistem daje grešku.
Sve skupa jedna velika sramota t-com koji u vrijeme zaštite osobnih podataka daje sebi pravo kontaktirati korisnike unatoč njihovoj volji.