@max
Imam stare drivere, 388.71. Nisam imao crasheva u FC5. Tj, opcenito ih nema. Kakvi su driveri poslije, neznam. Obicno ne updateam drivere ako nemam neke potrebe.
@brko
Ma W3 mi je postao benchmark. Ide glatko, bolje nego dosta drugih igara danas (na mom compu), izgleda bolje nego gotovo sve danas. Prica je bolja od icega u zadnje vrijeme. I to kazem ja koji sam pljuvao po witcheru.
Kako developeri uspiju izdat igru u 2018oj koja je graficki losija od igre iz 2015-2016 mi je nezamislivo.
FC1 je imao dmg stvari, granate bacene na pjesak su radile rupu u koju si se mogao sakrit ako zatreba.
Crysis nam je dao mogucnost da auta razmontiramo na proste faktore, mogli smo granu po granu skidat sa drveta i dok grana pada jos je jednom presjec rafalom. Kuce i objekte smo mogli rusit, sve okolo bacat i izivljavat se.
Danas u FC5 pucam u cajnik, nema ni bullet holesa, a kamoli da se pomakao za pixel sa mjesta.
Kad sam igrao FC1 pitao sam se kako ce igre napredovat jer je ono bio vrh. U crysisu 1 (jer drugih ni nema) smo mastali kakva ce bit buducnost igara u kojima je sve interaktivno, sve mozes razbit i pomaknit. Danas smo na vrhuncu fizike i industrije a imamo FC5 koji nema ni tech star 10+ godina.