View Single Post
Staro 20.04.2018., 17:45   #4860
Flashbang
Dama

Flashbang's Avatar

Datum registracije: Apr 2018
Pozdrav, dečki i ako ima koja cura.

Ponosna sam vlasnica S7 Edge već godinu i pol i nemam niti jedan jedini prigovor, radi kao prvog dana. To mi je prvi Android, prije sam koristila iPhone i mogu vam reći da se nikad ne bih vratila, posve drugačiji svijet.
Dosad sam samo lurkala, ali ono što me jutros dočekalo na ekranu (zvuči kao clickbait naslov) me nagnalo na registraciju i postanje. Naime, tijekom noći su mi se ikonice iz čista mira promijenile!

Prije je bilo ovako:

A sad je ovako:

Nemam pojma što se zbilo, nije bio nikakav update, ništa nisam mijenjala, dirala, instalirala niti deinstalirala. Imam stock launcher, Android 7.0, mob nije rootan i zadnji security patch je bio 1. ožujka. Jedino čega se mogu sjetiti jest da sam jučer eksperimentirala sa S Health, ali kako me notifikacijama počelo informirati da sam lijena, loše se hranim i pijem premalo vode, od jada i sramote sam tu aplikaciju disableala. Doista ništa drugo nisam čačkala, nisam neki power user i imam svega nekoliko aplikacija (FB, IG, Whatsapp, Dropbox i slično, nikakve igrice ili sumnjive stvari).

Znate li vi što bi moglo biti? Ne sviđa mi se baš ovaj novi izgled. Probala sam restart i ništa.

I da dam doprinos raspravi koja s vremena na vrijeme osvane tu, evo mog primjera, prva slika je sa stock kamerom, a druga s Google kamerom. Ne znam zašto je jedna nahero, nisam se pomaknula ni centimetar, samo izašla iz jedne aplikacije i ušla u drugu.

Klik za punu rezoluciju.
Flashbang je offline   Reply With Quote