Neznam, prica na stranu. Izvedba je dubiozna.
FC1 je imao rupe na pjesku ako bacis granatu, dmg na objektima, rupe od metaka na lesevima. Em je izgledao odlicno za ono vrijeme, bio je vraziji tech dmo koji je postao hit igra.
FC2 (brown), negiram postojanje tog smeca.
FC3 tropski otok, gusari i bezakonje, ok, mogu progutat, ako izuzmemo one LSD djelove. Vass je bio zabavan negativac.
FC4 Nepal, opet negdje u supku svemira, neki warlord radi probleme, opet se moze prica progurat. Krajolik sa maglom i snjegom je dobar. Pagan Ming je dobar negativac, jos bolje sta ti cjelo vrijeme govori istinu
FC5, danas u Montani, pored radija, televizije, interneta, mobitela, neko paralizira cijelu pokrajinu, digne kult, robi i ubija ljude i radi svakakva sranja. A FBI posalje 2 agenta i done. Kao da je planet EMPan i nema komunikacije nikakve i raspalo se drustvo.
Noc nije noc nego dan sa malo manje boje, osjecaj pucanja mi je meh. Covjeka sa 2 metka ubijes, al pasa il purana sprasis clip u njih i nista. AI je glup ko top, samo trebas cucnit i odjednom su svi sljepi, dok ne dodje na metar od tebe samo laju i trce okolo. Taganje meta i dobivanje wallhacka mi je imbecilno do bola, jel se to moze kako izgasit? Ako sam ga tagao i vidim ga, mogu samo znat da je tu, nemogu ga vidit da je iza zgrade, gdje nisani, gdje je okrenut, jel pije zuju il whatever.
Inventorij je poglupljen doboga, dogodilo mi se isto kao i Brki, inventory full, jel mogu bacit sta da skupim ovaj rare skin, nope, maknes se 5 metara i despawna se les, ma fuck off. Svaki lik kojeg ubijem ima par metaka za svaku vrstu oruzja, pokoju strelu i dinamit. Jel bi bilo normalno da shotgun guy ima samo shotgun shells? Ubijem lika sa bacacem vatre i dobijem 3 strele....
Sad sam ocistio podrucje jedno, 2 to go, stao na sred ceste i sjeo za turetu, tamanim ih kako dolaze, horde... oslobadjam zatvorenike, punim progress brze nego sa misijama. Vozim misiju s onim widowmaker kamionom, zgazim zivotinju i lansira me 500m u zrak... the fuck? Kao da igram skyrim i zakaci me gigant.
Nije igra losa, da je remekdjelo nije sigurno, da je najbolji FC, ni blizu. Al da se moze zabavit, to da.