View Single Post
Staro 18.04.2018., 19:02   #1883
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor tizhu Pregled postova
ja bi se prije upucao u koljeno nego kupio samsung ili iphone. ne mogu vjerovati da ljudi koji drže do sebe imaju taj brend. u potpunosti mi je jasno kako i na koji način ti uređaji drže cijenu i to mi je i više nego u redu, ali kao osoba sa stilom i osjećajem za profinjenost kako je moguće da si ista dozvoli kupovinu nečega što ima svaka šuša. to je kao da kupiš bmw ili audi ili mercedes a imaš gomilu love. meni je to seljoberizam na najjače.
moguće da stvari gledam iz krivog kuta, ali ako ćemo gledati mobitel kao status onda mora biti nešto što nema na svakom stolu, zapravo želim da to nema nitko ili malo tko kako bi bio jedinstven.
nakon tri pive sam veseo
ja osobno kupujem mobitel za sebe, i da ispujava moje prohtjeve, tako i auto, zaboli me ona stvar tko sve ima tu stvar ili taj auto. Do sada nisam nijednom uzeo dva mobitela za redom od istog proizvodjaca. I dalje tvrdim da je Samsung Note5 najbolji uredjaj sto sam do sada koristio. A imao sam vecinu flagshipova.

To mozda u srednjoj skoli se pati na to, ali sam ja prestar da bih novce trosio na tudja misljenja ili neko isticanje u drustvu ili bio "kontra" drustva iz nekog prkosa.

kome krivo ili drago, ali trenutno su apple i samsung vrh ponude mobilnih uredjaja u svijetu. Kao Mercedes i BMW u auto svijetu. Ljudi ih ne vole vecinom zbog cijene, a ne da su los proizvod.
Gabre je offline   Reply With Quote