Citiraj:
Autor Mate22
Negdje po zagrebu su već počeli postavljat optiku po banderama tako da ispada da može ona po zraku ići do krajnjeg korisnika. A gle moraš im reć da ti prvo provjere kvalitetu i propusnost od tebe prema tom FTTC kabinetu u blizini tebe i ako je sve u redu onda nema potreba da nešto kemijaš preko tavana kako kažeš. Ja imam instlacije preko 40godina stare a imam maximalnu propusnost prema FTTC oko 110/60Mbps naravno trenutna brzina mi je 50/10Mbps i uz uključeni MAXTV udaljen sam od fttc oko 50m.Da optika za ugradnju je nešto skuplja zato idu sa ovim rješenjima i skračivanjem petlji do krajnjeg korisnika na bakru.Naprimjer tebi je optika pred nosom kao i meni al jbg doveli su je samo do tih fttc ormara i dalje nam šalju preko bakra uslugu.Ali ok dobro ja zasad i to rješenje samo neka oni nama povečaju brzine nije bitno po čemu nek ide i po konjskoj dlaki jebe me se.... Da prika sirotinja smo samo jebeni uhljebi i politički poslušnici dobro prolaze u Hrvatistanu.
|
da ma budem tako, prvo moram odradit tehničare, onda idem korak po korak dalje što oni kažu da je najbolje. uglavnom, turbo 50 here we go!