Citiraj:
Autor Reedy
Igrica je u globalu super, ali me jedna stvar toliko živcira da sam čak pukao i ALT F4 par puta, a to je kaos. Razumijem da su htjeli imati što više sadržaja i slično, ali čovječe mene živcira da kada ja idem cestom, svaki, ali svaki put ne pređem nit 100 metara i započne opći kaos, stalno se furaju cestom i taman potamaniš jednog - dva već dođe kamion ili oni sa autima i strojnicom iza, pa heavy soldieri s njima i slično, dakle vozim se od točke A do točke B pola sata samo zbog pizdarije jer je na cestama uvijek kaos, ajde da prođe jedan konvoj ili nešto slično, sve okej, ali ovo je way too much. Isto tako ima nekih pointova di se društvo respawnuje kao što je to bilo u FC2, ubijem ih odem do sela pokraj, vraćam se za 2 minute eno ih opet tamo. Čiste budalaštine koje uništavaju igru s velikim potencijalom.
|
Da, to sam primjetio. Zato po šumama i gorama te koristiti wingsuit čim više u Jacobovom "regionu"
Samo po šumama je isto napeto. Mene je međed par puta rastrgao ko svinja masnu krpu
Koristite specijaliste da vam pomažu, vrlo su korisni... osim jednog, budete vidili kojeg
Nego jedan vic ko stvoren za igru:
2 civila vuku mrtvog Peggija i vidi ih neki lik i pita:
"Što to vučete?"
Ovi odgovaraju: "Medvjeda."
Lik: "Jel Grizzly?"
Njih 2: "Ma ne, zatukli."
Citiraj:
Autor Mommistake
To je bug na koji se žale svi, bude s patchom popravljen navodno.
|
Je, samo određeni ljudi sa određenim verzijama igre taj patch ne budu vidjeli osim nego na YTu
Citiraj:
Autor Mommistake
Pa to je FC  Kako kaže Brko, 1300 ljudi je pobio kroz igru. To je švarceneger stil  Mora biti FC akcije svako malo.. Ili voliš ili ne 
|
Pa tako nekako da. Ako je na dva otočića u FC3 bilo 1000 faking gusara i 400 privateera (tamo sam roknuo 1400+ ljudi) , može ih biti i u američkoj zabiti očito
Sent from Mobara