View Single Post
Staro 11.12.2005., 01:46   #23
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Originally posted by hYcOde
Ma da da fkorz svi smo mi veliki znalci i veliki kriticari. I ja sam vidio kako se "profesionalno" gradi neboder.

PROFESIONALCI??? WTF?

Ovdje pricamo o udruzi GG. Profesionalizma ovdje NEMA, NEMA o tome i pricam! Ono sto mene smeta je velika znalacko-kriticka moc nas velikih znalackih forumasa. Da je ovo komercialan proizvod ili proizvod neke komercialne firme onda ok ali mijesate udrugu, u ovom slucaju udrugu Darovitih Informatičara Rijeke, i neku firmu.
Svi koji me poznaju mogu ti potvrditi da ja ovim postovima (mozda ih samo nisi razumio?) nisam htio nikome ni soliti pamet ni patronizirati...Pa covjece nekoliko puta sam pohvalio ljude koji su radili na projektu...rekao sam i ponovit cu- svaka im cast... No dozvoli mi da imam pravo i reci svoje misljenje o proizvodu... Ja sam, dakle, samo njega kritizirao... Vidis, ako je nesto lose - lose je i nezanima me isprika. Osobno smatram da svatko tko kaze: "ma to je super s obzirom da...."i pocne traziti neki alibi proizvodu...ne zeli nista dobro ljudima koji su radili na njemu.... Konstruktivna kritika moze samo pridonjeti razvoju...sto proizvoda sto autora...pa to je prvo pravilo i to je moja teza. Pa necu valjda ljude koji sebe nazivaju daroviti informaticari usporedivati sa osnovno skolcima i osnovno skolskim projektima i slijepo im pljeskati za sve sto projde kroz njihove ruke...nego cu svojim iskrenim misljenjem nastojati pomoci-svakome tko me o bilo cemu pita. Dovraga pa necu lagati. Da me bilo tko od autora pita sta mislim ja cu im u lice ponoviti sve izrecene cinjenice.
A na Andea se nemoj obrusavati...kamo srece da su ga zamolili za pomoc (i za autore i za proizvod)....
@Maynard
Pa nitko ih ne pljuje vec im samo zeli dobro...Procitaj ponovno sve moje postove..

Ja sam samo primjetio nedostatke, a hYcOde oprosti mi sta imam svoje misljenje, i sta je ovo otvoreni forum pa ga mogu iznjeti. Negdje si napisao da nemas veze s dir-om i ovim "projektom" i tome se iskreno nadam, jer bi bilo stvarno zalosno da nasi daroviti informaticari neznaju podnjeti kritiku i zive u uvjerenju da su napravili sveti gral software-ske industrije...pa se mogu odmah ispricati sto sam dirao u svetu kravu.