16.04.2018., 21:53
|
|
Registered User
Datum registracije: Sep 2017
|
Citiraj:
Autor ThorSteiner
pa ne znam ja dal je loša ili nije, možda i nije loša nemam pojma, za sad nisam imao problema s linijom, a stari je stvarno kretenski to sve radio, meni nije jasno da on to nije ozbiljnije shvaćao tu teleinfrastrukturu, i dozvolio je ovom da radi što ga volja.
no kažem, ako meni bude išla brzina 50/10 neću ja ništa na tavan provlačit, to govorim ako teoretski ne budem u stanju povuć te brzine u budućnosti, ne govorim da nisam to u stanju jer nemam pojma, prvo mi tehničari moraju doć, ali oni kažu da ne znaju još koliko točno mogu imat brzinu da moraju tehničari sve prvo ispitat. pa je mene zanimalo ako oni ne mogu to riješit vani, da ja provučem ganc novu liniju na tavan pa od tavana ja lako sebi spojim na 2 kat, kužiš?
ali neću to radit naravno, ako mogu 50/10 možda i 100mbs u budućnosti, ako to bude moguće šta će mi ? dakle govorim hipotetski ako to ne budem u stanju.
|
Ma tako je prvo provjeri sa njima kakva je ta tvoja linija prema tom fttc kabinetu u blizini i traži da ti daju parametre propusnosti kad ti to ispitaju.Pa ako vidiš da neće bit problema i da će linija spajajući se na taj bliži fttc najnormalnije radit i prodisat nema razloga da provlačiš novu preko tavana.Ali ako ti oni kažu i potvrde da su ti instalacije koma traži neku mogučnost preko tavana da te sa novim kablom spoje na taj fttc nema trećeg rješenja neg ovako ovim koracima.
|
|
|