View Single Post
Staro 16.04.2018., 12:39   #1860
zvonac
Premium
Moj komp
 
zvonac's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2006
Lokacija: Sv.Nedelja
Postovi: 5,654
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Nigdje nisam rekao da je Huawei loš. Meni je kamera vrlo bitna stavka kod mobitela i ja mislim da je u tom pogledu S9 bolji. Prvenstveno mi služi za snimanje koncerata što podrazumijeva smanjenu svjetlost i puno kretanja.

Ono što ne razumijem je poslovna politika po kojoj nudiš više mobitela sličnog izgleda i performansi i različitih imenaza različitu cijenu. Po meni, trebalo je razdvojiti serije tj. više ih diferencirati. Vrhunska kamera i čipset trebaju biti u flagshipu, ali ne i u midrange mobitelu.

Ako mi netko ponudi dva mobitela sličnih karakteritika, ali različite cijene, ja bi uzeo jeftinijeg jer ne vidim razloga zašto plaćati istu stvar skuplje. Kako će se taj mobitel zvati mi je 'zadnja rupa na svirali'.
Odlaziš previše u širinu odnosno udaljavaš se od teme, a trenutno je sad aktualan P20Pro na ovoj temi, bar kolko sam vidio..

Ovdje u tvom slučaju je stvar jasna, kupiš S9 ak ti treba za snimanje, naravno da P20Pro tu kiksa, zasad..
Al opet velim, treba pričekat kom se ne žuri kod kupnje moba, da vidimo kak bu Huawei to sredil i da baš ne sredi kak treba, ponuda je široka i za svakog se nekaj nađe na tržištu..

A što se tiče cijene, pa nije zacementirana, past će i cijena dolje, neće dovijeka bit 6.5tkn, ovima naravno kojima se žuri, neće čekat pad cijena nit da huawei izbaci ispravljeni firmware, oni odmah kupuju P20pro i za njih ne vrijedi ovo gore napisano
zvonac je offline   Reply With Quote