View Single Post
Staro 16.04.2018., 12:26   #1859
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Huawei mi ne smeta, ali želim i mogu si priuštiti bolji mobitel. Jer za mene je S9 bolji mobitel od P20P. Ne slažete se s time? Vaš problem.

Što se tiče usporedbe VW, Škoda, Seat & co. usporedba i stoji i ne stoji. Npr. Seat Arosa je bio eksperiment na kojem su našli dosta problema. Ispravili su ih i izbacili na tržište VW Lupo. Friški primjer: Seat Ateca i VW T-Roc nisu isti auti. Ateca ima stražnji kruti ovjes, a T-Roc ima. Zato Ateca košta manje od T-Roca.
S druge strane, ima primjera na netu gdje se jasno vidi da su u Škodi VW motori na kojima je preko VW amblema nakeljen Škodin.
Kaj tebe baca dragi moj. Poanta ti je da se radi onoliko proizvoda koliko istraživanje pokaže da se mogu prodati.

A sa seatima i trocovima uopće ne znam šta pričaš ti.

Ko boli stojko što su Seat i troc nisu isti auti....normalno da nisu. Nije ni golf ni A3 isti auto. Poanta je da imaju iste motore iste elektronike a često i iste ovjese....u ostatku se razlikuju. Dizajn, audio sustav, svjetla....i prodaju se svi.

Tako i mobiteli na Huawei platformi. Mate 10 nije isti mob ko Honor view 10 isto što Troc i Seat nisu isti auti.

Nisu ni Mate 10 ni P20 pro.

Zadnje izmijenjeno od: trouble. 16.04.2018. u 12:51.
trouble je offline   Reply With Quote