Od 5 konstatacija koje si naveo, točno ih je točno.. nijedna... (jedna donekle).
- daleko sam ja od fanboya, jedini ja i serem po igri kada patch izađe, uz obveze doma, posao i ostale stvari, jedino mi PUBG smiruje živce i uživam u igri. Nemam doma PUBG poster, nemam lajkanu stranicu na fejsu i nemam maketu level 3 helmeta na stolu.. Tako da sam ja daleko od fanboya.
- ne igram svaki dan, kada igram igram 2-3 meča, poklopi se za vikend da odigram više, koji puta po 5 dana ništa.
- negativna kritika je jedno, imam ih ja bezbroj, izmišljotina i gluposti (ono što ti govoriš) su sasvim nešto drugo
- vlastita postignuća, ajde tu si u pravu, lijepo je biti u top 1k, ne?
- nerealne hvalospjeve? Navedi jedan?
Ako si već tako zagrizao, PUBG, meni osobno, je daleko najbolja igra koja je izašla zadnjih godinu dana. Da li je savršena, nije, da li ima bugova, ima. Ali rade na tome svaki dan. Igram gotovo godinu dana, kako je izgledala onda i sada, nije za usporedbu. Kome ne odgovara neka ide u Fortnite. Free je, igraju klinci i zajebancija je zagarantirana. Mene to ne zanima.
Zabrijao si nešto, držiš se toga kao pijan plota i seruckaš tu po temi.
Kažem, već deseti puta, ako nekome igra ne odgovara, zašto ju igrate? Meni je odlična, igram ju, igrati ću ju, postati ću tu svoja postignuća i super mi je