View Single Post
Staro 16.04.2018., 10:20   #1853
Sinac
...samo te gledam...
Moj komp
 
Sinac's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,752
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Huawei mi ne smeta, ali želim i mogu si priuštiti bolji mobitel. Jer za mene je S9 bolji mobitel od P20P. Ne slažete se s time? Vaš problem.

Što se tiče usporedbe VW, Škoda, Seat & co. usporedba i stoji i ne stoji. Npr. Seat Arosa je bio eksperiment na kojem su našli dosta problema. Ispravili su ih i izbacili na tržište VW Lupo. Friški primjer: Seat Ateca i VW T-Roc nisu isti auti. Ateca ima stražnji kruti ovjes, a T-Roc ima. Zato Ateca košta manje od T-Roca.
S druge strane, ima primjera na netu gdje se jasno vidi da su u Škodi VW motori na kojima je preko VW amblema nakeljen Škodin.
Stari moj, daj molim te malo smanji doživljaj. Sad si zaglibio s usporedbom s autima a kolega ti pokušava reći da za raspravu moraš imati argumente. Ovo tvoje svodi se na "sviđa mi se/ne sviđa mi se" i nema potrebe javno nas obavještavati da ti je S9 bolji od Huaweia a da ne navedeš niti jedan argument. Daj si truda pa napiši kao što si napisao za aute, mislim ono, nadrobiš 4-5 rečenica o autima a nula o mobitelu.
Sinac je offline   Reply With Quote