Tema: Košarka
View Single Post
Staro 12.04.2018., 09:09   #2618
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Cavsi teško. Pacersi se vrte oko Oladipa, to za PO neće biti dosta. Celticsi su bez dva najbolja igrača u PO, Raptorsi skidaju gaće redovito pred lebronom, a sixersi/bucksi su po meni prezeleni, nema tu iskustva u ovakvim tekmama. Wizardsi izuzev Walla i Beala nemaju što ponudit.

Miami je po meni nagazna mina na istoku. Dobro posložena momčad, bez izrazitih zvijezda, ali odlična obrana i solidan napad, plus što imaju closera u Wadeu baš na ovakve knap tekme. namučit će se sixersi s njima, po meni je to 50-50 dvoboj, Embiida nema u prvoj rundi. Uglavnom sixersi/heat, tko prođe dalej po meni najviše glavobolje može zadati cavsima, ali po meni je izgledno finale s Cavsima.

Na zapadu je grdo. Wariorsi su bez Currya u prvoj rundi i pokazali su da se itekako muče bez njega. Da je Kawhi tu zdrav i u formi, rekao bi da će ih Spursi dobit, ovako blaga prednost za Wariorse. No, Wariorsi bi i mogli izletiti prije finala, pitanje je u kakvoj će formi Curry biti nakon duge pauze, sjetimo se kako je promjenjivo igrao nakon slične ozljede u PO 2016.

Najveći upitnik su Rocketsi i Thunder. Ojačani ove sezone, ali to sad treba vidjeti u eliminacijskoj fazi.

Rocketsi idu na wolwese kojima se vratio Butler i koji ih mogu nagaziti u obrani. Nisam sklon vjerovati Rocketsima da će doći do finala, previše ovise o tricama, a tu je sad i CP3, jedan od većih PO baksuza

A u Thunder vjerujem najmanje

Istok
Raptors vs. Wizards 4-2
Celtics vs. Bucks 4-2
76ers vs. 6. Heat 4-3
Cavaliers vs. 5. Pacers 4-1

Zapad
Rockets vs. Timberwolves 4-3
Warriors vs. Spurs 4-2
Blazers vs. Pelicans 4-2
Thunder vs. Jazz 3-4