Citiraj:
Autor mitra
Drustvo da li moze jedan savjet?
Znaci nalazim se u Ri mogao bi reci neki širi centar grada  okruzen svakojakih zgradama, ja sam na prvom katu. Koliko sam vidio na karti u mojoj blizini imaju 2 repetira od tele2 udaljenost cca oko 500m ali ni jednog ne vidim vizualno.
Dvoumim se da li da idem na pokucni ili da uzmem bnet koji je sproveden kroz zgradu u kojoj zivim....Moj ulaz od 8stanova ima samo jednog bnet korisnika.
|
Evo samo da vam javim rasplet situacije, vaša preporuka je bila da se držim žice

to sam i učinio, držao sam se žice ali ne bilo kakve...ispostavilo se da u zgradi imam tcom optiku.
Preko
kompare.hr ugovorio sam slijedeću ponudu: 169kn MAX2 paket, optika znači s brzinom 35-50mbit download i 7-10mbit upload + telefon s 1000min prema mobilnim mrežama i neograničeno prema fiksnim linijama (Ovakva ponude ne postoji na tcom stranici. ). Čekam sad da mi službeno istekne ugovor s Iskonom (kod kojih imam tehničke probleme i zbog toga bjezim od njih) pa da onda za 30kn povećam brzinu na 200mbit.
Prosli tjedan dosao tcom tehničar, sve fino instalirao u stanu i sad sam na optici.