Tema: Automobili
View Single Post
Staro 10.04.2018., 20:42   #35662
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor bertone Pregled postova
Promijenio danas i ja zimske ljetnima, ali nije to bitno... bitno je da ja ne kužim ljude da nemaju dva kompleta kotača sa felgama jer se trošak za čeličnu felgu otplati za 2-3 godine ako ne i prije. Ovako, sam zbog sedam auta ispred sebe potrošio više od jednog sata na čekanje da im sa felgi skinu zimske i namontiraju ljetne

... a vrh gluposti od te sedmorice su bila dvojica koji su rekli da ne žele balansiranje kotača
Mogu ti nabrojati hrpu razloga.

1. Neki auto nemaju celicne felge zbog odvoda topline/grijanja kocnica tako da i ta "celicna" je u biti alumijijska samo jadnog dizajna ali cijenom opet dosta skupa jer je alu.
2. neki se sjete na vrijeme pa se naruce kod vulkanizera i nemoraju cekati nego su na redu cim (u 5-10 minuta) dodju .
3. neki nemaju gdje staviti jos jedan set kotaca (a ne zele placati "hotel za kotace") opet zbog cijene.
4. neki auti nemogu staviti manje od 17" pa celicne nisu opcija ni cijenom.
5. neki jednostavno zele da imajuiste alu felge cjele godine iste pa nemaju dva seta kotaca.
.....
...
..
.

BTW ja imam dva seta pa ne spadam u nijednu kategoriju ali znam ljude koji spadaju u sve navedene i jos pokoju kategoriju