10.04.2018., 10:04
|
|
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
Autor Schtefek
Imao gaming stolac Vertrager sa jastucima za glavu i leđa i imao je i onu neku izbočinu između nogu. Nikad više takav ili sličan gaming stolac, sve živo me tiskalo, nisam se nikak mogao namjestiti. Istina imam 1,90 m i 105 kg, pa možda i nekom nižem paše takav stolac, ali kupio na poslu Markusa i prezadovoljan sam. Malo sam ispitivao za slične stolice, ali sve usporedive sa Markusom koštaju preko 2k kn, a ova košta mene 900 kn. I za doma ću si uzeti jednu, baš me oduševila, za te novce, ma sve od 3k kn nema bolje po mojem iskustvu.
|
Meni je žao što IKEA u svojim mjesečnim akcijama ima hrpu proizvoda koji su u kategoriji vaza, podmetača i sličnih gluposti, umjesto da malo češće stavljaju uredske stolice, jer kad su stavili Markusa, rasprodali su sve što su imali i neki forumaši su morali čekati da dobiju novu zalihu. To je prava šteta, jer nekome je i 1000 kn puno dati za stolac, pa odu u npr. Jysk i kupe jedan za 450 koji stoji ukoso čim se stavi na svoje plastično postolje. Sve to ima svoje posljedice. Ja sam prošao gotovo cijeli Zagreb prije kupovine Markusa i sjeo u svaki stolac koji je "ozbiljnije" izgledao do 1500 kuna i nisam mogao vjerovati koliko su neki klimavi, stoje ukoso, premekani i neudobni s hrpom nepotrebnih ušivenih jastuka i potpora.....užas.
|