@Nikky
Pa moram malo zezat

glupo je da smo svi ozbiljni
Sad ozbiljno i bez zejebancije, dati ću svoj obol utrci, objektivno.
Ovo sa Bottasom me podsjetilo na okršaj Alonso-Perez u Maleziji 2012. Alonso je bio sporiji na prvom mjestu, Perez ga je gonio i mogao komotno uzeti pobjedu. Nije. Čak je i u jednom momentu sa staze izletio.
Ista stvar danas i Bottas. Vettel je doslovno vozio na platnu. A ovaj siromak ili je napunio gaće ili je mislio da će Vettel samo tako stati.
U oba slučaja stvar je ista - klasa. I iskustvo. I naravno enormna razlika u tome. I Perez tada i Bottas sada su dokazali da nikad ništa od njih u smislu "kad mi daju top bolid budem ja onda nešto". Vettel je danas izvukao Ferrari, a ne obrnuto te zaslužio ne samo plaću, nego i stimulaciju. Hladnokrvno, točno, precizno... vrijedno naslova. Sasvim zaslužena pobjeda.
Čestitam.
Bottas je panj. Vodonoša. I stvarno ga nikome ne može biti žao. Imao je utrku u đepu. Imao je novije medium gume nego Vettel soft.
Hamilton je isto svoje odradio jako dobro obzirom na kaznu i pizdariju na kvalifikacijama. Ne sjećam se kad je zadnji puta Mečka bila toliko bolja na utrci nego na qualy.
Gaslyju i Toro Rosso Hondi svaka čast. Stay out of trouble i vozi svoju utrku.
McLareni malo zaradili na nesreći Kimija i Ricciarda ali jebiga, Alonso je 4. overall. McLaren radi puno bolje u utrci nego u one-lap scenariju. A 3. u konstruktorskom. E sad, što bi bilo kad bi bilo da su ostali na Hondi, ali ovo je veeeeeeliki korak naprijed... koliko god i dalje u kurcu bili.
Red Bull katastrofa. Počinju ličiti na McLaren.
Willams i Force India... no comment.
A ono što je strašno je to da su prva 3 bila u 7 sekundi, a 4. je 1+ min iza
@Gabre
Znamo da si hetjer Hamiltona, ali daj malo objektivnosti. Najobičniji dodir kakvih na početku utrke ima more. Namjerno nije sigurno bilo jer je Max ušao njemu u putanju, a ne obrnuto.
Sent from Mobara