View Single Post
Staro 08.04.2018., 13:48   #8690
float
Registered User

Datum registracije: Jun 2017
Citiraj:
Autor fAg Pregled postova
Nekad nema druge opcije.Meni je smiješno kako reklamiraju optiku nove generacije,za koga? Ne živimo u Tokiu,šta je sa onima koji imaju samo bakar i jedva hvataju 2G/GSM signal? Gdje su te milijarde uložene stvarno neznam.Jedino u njihove džepove.Ali najbitnije je da se oni slikaju.
https://www.tportal.hr/tehno/clanak/...-foto-20180322
Citiraj:
Autor skalar Pregled postova
meni se čini da to tak skoro nitko neće dobit,kad je kod mene bio tehničar baš mu je stigao mail da se pripreme za pilot projekt ,što bi drugim riječima značilo nikom ništa do daljnjega.biće da su najavili da slučajno nebi bnet krenuo sa docsis-om 3.1 bez da ih prije obavjesti
Citiraj:
Autor fAg Pregled postova
Ali vidiš kako su oni ponosno istaknuli kako je komercijalizacija te usluge već počela a ovdje koliko vidim još nitko nije dobio tko je zatražil. Od njihove optike mislim da nitko nema maksimalne brzine koje bi trebal imat.
Zašto mislite da nije dostupna? Meni su je nudili, nakon što sam ih odbio jer su mi preskupi u odnosu na VIPNet. Osim toga, još sam pod ugovornom obvezom. Inače, kako sam razumio, oni koji imaju postojeću "običnu" optiku neće ovo dobiti zadugo jer se radi o skroz drugačijoj infrastrukturi, nije više GPON.

Anyway, komercijalizacija je uistinu krenula. I to ne samo u ZG.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	dostupno.png‎
Views:	309
Size:	41.1 kB
ID:	19494  
float je offline   Reply With Quote