@Drug Brko, ak stavimo novce na stranu, mislim da tesko moze se nazvat, "branit investiciju".
Mislim da ljudima ne smeta tolko kamera kolko ime, Huawei, da je Samsung u igri to bi mu olako proslo i mahnuli bi rukom i rekli "sljedeci model ce bit bolji".
Sto se tice novaca, ljudi lakse daju 6tkn za samsung neg za huawei, nije mi jasno zakaj, al eto, ocito je samsung sinonim za smartfon, jer ak kupis samsung kupujes "na sigurno" dok s huaweijem ne znas kaj bus dobil, ocito takvo vlada misljenje medju ljudima..
Huawei u uhu zvuci onak, meh, obicni kinez, nema nis za pokazat, a i sad dok su izbacili odlican mob i dalje vladaju predrasude prema istom..
Ono kaj mi se dopada, a to je velika baterija, ostali po tom pitanju donose razocaranje, a da stvar bude gora, baterije su sve manje, naustrb manjeg proizvodnog procesa koji kakti jos manje trosi batku (a sam OS bas ne spara bateriju i u kombinaciji sa samsung rom-om rezultat je porazavajuci).
Ekran na Huaweiju nije top klasa, zasad, al je ostatak pri vrhu, mada, osobno ekran mi nije presudan, a pogotovo dok druge stvari kiksaju (kamera)..
Uglavnom proci ce jos neko vrijeme, dok ekipa ne prigrli objerucke Huawei, a do tad, gledaju ga sa skepsom i podsmjehom, a huawei grabi ogromnim koracima napred; kao i nekad davno (S2) samsung koji je sad bezidejan, dosadan, i bome sve skuplji i skuplji, zato huawei svake godine donosi neke novosti i jedini se usudi stavit vecu bateriju, sto je ostalima, nepoznanica..