View Single Post
Staro 07.04.2018., 20:55   #1774
panasonic
Banned

Datum registracije: Jan 2014
Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Troll bojna doživljava tešlke udarce right now stoga molimo vas za minut šutnje prije nastavka
Jbt ja ne vjerujem šta čitam, iz najvećeg pljuvača kompanije Huawei si se transformirao u njihovog najvećeg fana, i to samo zato što si nedavno kupio njihov telefon, pa to je komično.

Uredno si nas tu u temi izvještavao o Huawei-evim skandalima, gafovima, pljuvao po Kirin procesorima, krv si svima popio jer su proizvedeni u 14nm, a ne 10, teško isprdao Honor 8 dok su ga drugi hvalili.
Ama baš svaki post ti je bio sprdanje Huaweia, a hvaljenje Samsunga i snapdragona, a sad totalna kontra:
Link1, Link2, Link3, Link4, Link6, Link7, Link8, Link9, Link10.....

I šlag na tortu:
Citiraj:
Nebi nikad uzeo Huawei više. MObitel definitivno ne vrijedi te novce(pogotovo Honor 8 kojeg moraš biti dobro lobotomiran da uzmeš pored jeftinijih i boljih opcija),ktome to još varaju

Inače procurila je jedna zanismljiva informacija,Huawei je u staroj maniri,pokušao baciti aktera da njihov megafail od izostatnak oleofobnog premaza nije na njihovom ovogodišpnjem flagshipu ZBOG razloga jer čitač ne funkcionira u toj kombinaciji. Zanimljivo je da je Mi6 posjeduje...pazite sad,isti taj čitač otiska prsta....I OLEFOBNI PREMAZ.
I sad ti ideš pisati o troll bojnoj

Ili da citiram tebe:
Citiraj:
Uostalom kako vjerovati firmi koja kaže da oleofobnog premaza nema jer čitač otiska ne radi sa njim,onda promjene razlog u elektricitet kada je,mjesec dana nakon P10,Xiaomi izbacio Mi6 sa istim tim čitačem i oleofobnim premazom. Gube se u lažima pomalo...
Dakle, kako vjerovati TEBI nakon te silne pljuvačnice?
Oni postovi i ovi sada su kao da ih pišu dva različita čovjeka, bit će da si negdje opako udario glavom.
panasonic je offline   Reply With Quote