Citiraj:
Autor trouble
Troll bojna doživljava tešlke udarce right now stoga molimo vas za minut šutnje prije nastavka 
|
Jbt ja ne vjerujem šta čitam, iz najvećeg pljuvača kompanije Huawei si se transformirao u njihovog najvećeg fana, i to samo zato što si nedavno kupio njihov telefon, pa to je komično.
Uredno si nas tu u temi izvještavao o Huawei-evim skandalima, gafovima, pljuvao po Kirin procesorima, krv si svima popio jer su proizvedeni u 14nm, a ne 10, teško isprdao Honor 8 dok su ga drugi hvalili.
Ama baš svaki post ti je bio sprdanje Huaweia, a hvaljenje Samsunga i snapdragona, a sad totalna kontra:
Link1,
Link2,
Link3,
Link4,
Link6,
Link7,
Link8,
Link9,
Link10.....
I šlag na tortu:
Citiraj:
Autor trouble
Nebi nikad uzeo Huawei više. MObitel definitivno ne vrijedi te novce(pogotovo Honor 8 kojeg moraš biti dobro lobotomiran da uzmeš pored jeftinijih i boljih opcija),ktome to još varaju
Inače procurila je jedna zanismljiva informacija,Huawei je u staroj maniri,pokušao baciti aktera da njihov megafail od izostatnak oleofobnog premaza nije na njihovom ovogodišpnjem flagshipu ZBOG razloga jer čitač ne funkcionira u toj kombinaciji. Zanimljivo je da je Mi6 posjeduje...pazite sad,isti taj čitač otiska prsta....I OLEFOBNI PREMAZ. 
|
I sad ti ideš pisati o troll bojnoj
Ili da citiram tebe:
Citiraj:
Autor trouble
Uostalom kako vjerovati firmi koja kaže da oleofobnog premaza nema jer čitač otiska ne radi sa njim,onda promjene razlog u elektricitet kada je,mjesec dana nakon P10,Xiaomi izbacio Mi6 sa istim tim čitačem i oleofobnim premazom. Gube se u lažima pomalo...
|
Dakle, kako vjerovati TEBI nakon te silne pljuvačnice?
Oni postovi i ovi sada su kao da ih pišu dva različita čovjeka, bit će da si negdje opako udario glavom.