Citiraj:
Autor draksa
https://www.motorsport.com/f1/news/m...-2021-1021400/
Kada ne možeš napravit dobar bolid par godina pa moraš gurati pravila da se izjednače svi
Uvijek u F1 su bile 1-3 momčadi koje su daleko ispred svih ne znam zašto se sada odjednom pokušava pretvoriti u neki umjetan sport di svi pobjeđuju
|
Slažem se s tobom.Ali prije su se te 2-3 momčadi smjenjivale i realno na početku sezone si imao više različitih momčadi koje su mogle te godine ostvarivati pobjede,a danas toga nema samo Mečka i Ferrari, čak i RB počinje dobrano kaskati.I sada po pravilima FIE i raspodjeli para ovi manji nikada više neće moći stići ove velike jer je razlika u primanjima i preko 100miliona € po sezoni i tu naročito tvorničke momčadi dolaze do izražaja jer imaju pravo na pogrešku.Vidjeli smo čak i na primjeru McL šta se dogodi kada se donese jedna kriva odluka,nema više nazad godinama.Ja mislim da se tu o tome radi jer ako ostane ovako Mečku nitko ne skida još godinama i ako je skine bit će to Ferrari i onda ajmo opet u krug.
A it debeljko kenja jer nije u stanju napraviti ništa korisno i nije sposoban za ništa nego da tako kenja okolo.