View Single Post
Staro 04.04.2018., 08:59   #10497
His Airness
Premium
Moj komp

His Airness's Avatar

Datum registracije: Aug 2012
Citiraj:
Autor subabuse Pregled postova
AC je prvi mainstream pokusaj cyberpunka(ono,tipa u vremenskom slotu za Glembajeve) kolko ja znam.
I, makar se vidi da je ŠPARANO na svakom koraku, i sve je nekak ko FMV igrica iz 90ih(Privateer ,C&C,Wing Commander)treba dat kredit da ih je bolila tuki jel ce prosjecan gledatelj skuzit jel to barmen il personifikacija A.I.
Ja sam odraso na Gibsonu,Simmonsu(daj Netflix,ekraniziraj Hyperion/Endyvion i Trilogiju Novog Sunca( Sjenka Mučitelja,Severian i Terminus Est)i ne zahebi Witchera pa mogu miran umrjet, sam da me rak prije ne pojede. Sve te nove serije tipa GOT,AC su suho zlato( ono, ko klinac koji jevdobio omiljenu cokoladu,sam 30 godina prekasno),sam da su izasle prije 25 godina.
Nit GOT(fantasy),nit AC(~cyberpunk), nit TWD(post apoc zombie), nit Expanse(~hard SF) nisu savrseni al covjece, daš te žanrove dobit ko tv show(i to u solidnoj produkciji) još prije 10 godina, ma ,nema šanse.
Xena-djevojka ratnica (PRRRROT)je bila benchmark.

Poslano sa mog X5max koristeći Tapatalk
ŠPARANO? Stvarno? Meni je baš izgleda ko skupa produkcija, pa sam morao guglati....navodno 6-7 milijuna $ po epizodi. https://www.esquire.com/uk/culture/t...ltered-carbon/

Nadam se da se isplati i da će biti nastavak. Da ne bude preskup kao Sense8 :/
His Airness je offline   Reply With Quote