Slazem se s McG-om... Foxonnica je odlicna ploca (ovaj model) koja relatino jeftino nudi nForce4 ultra chipseti i dobra je platforma za sck939 konfiguraciju a i da se oc-ati...Alternativu si i sam naveo...
1. Fina je to kartica pogotovo za nekoga tko bi se s njom intezivnije pozabavio (oc)... No ja sam i dalje pri tomu da je bolji izbor 6800GT, il x800xl(negdje sam ih vidio za 19xx Kn) ipak je tu 16 rasterizacijskih cjevoda prema 12...No vidim da Ventex recimo ima GS za 1795Kn sto je vec neka opipljiva cijenovna razlika...
2.Inace bi ti preporucio neki od Chieftekovih modela (od 360Kn na vise) ali ako na necemu moras ustedjeti onda je najbolje na kucistu...Pa kad skupi nesto para nek kupi nesto i kvalitetno i sta mu se svidja... Ruku na srce tesko ces naci neku kvalitetu za ispod 200Kn pa trazi one koji imaju prednje usb i izlaze za zvuk, te da ti se sto vise svida (ukusi su razliciti), a idealno bi bilo kad bi imao prostora za 120mm straznji ventilator...
3.Odoka je ok....samo nadam se da je ovo 2x512MB DDR...

Malo mi je tesko probaviti ovaj combo no ako je tih 120Kn previse za dvd-rw i/il isti mu jos netreba...nek mu bude...