Evo mali rezime od LG 24GM79G-B.
Uglavnom boje su dosta isprane al opet u konkurenciji ima najbolji prikaz boja, al to je samo problem u win, u igrama sve super brz odaziv dobar prikaz crne boje. Uglavnom sve 5 cak san se dosta poboljsa u TF2 sad puno lakse radim headshoot i nema mi više onoga u WOT-u kada tucem po stolu jer sam kliknio prije protivnika a u stvari ja gorim njemu nista
Al ima jednu po meni gadnu manu a to je Brightness, ja san mislija da je to samo problem kod AOC al ima bit da je to problem kod svih gejmerskih monitora ovoga ranga.
Trenutno mi je na 4 od 100 i navecer ako treba nesto citat po netu oci "krvare" ko da u reflektor gledan. Na isprane boje se mogu naviknit al na svijetlinu nikako.
To mi je jako zao jer sam dobio izvrstan primjerak (inace imaju problema sa vertikalnim linijama sto kod mene nije slucaj) al ta svijetlina me ubiva, jedino da stavim ocale za sunce navecer :P
Probat cu stavit neku lampu iza monitora al ako to nepomogne mislim se minjat za Dell U2415 po testovima nije los, ok je za igranje (nemoze se mirit sa ovim naravno) i da odustajem od igracih monitora jer ocito nemam para za to
Dali je netko koristio Dell U2415?