View Single Post
Staro 03.04.2018., 19:14   #4789
Gjurovski
P.E.B.K.A.C.

Gjurovski's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Ma meni su to preveliki uredaji i htc u11 iako ima 5.5 radi omjera stranica je bio presirok za to mi je i bljusnul i razbio se ekran prodao ga i ovo sto bi platio servis ekrana dodao uzeo s8.
Super je s8 da se razumijemo ima pregrst opcija samo nis nemres koristit jel sazvace bateriju
Vjerujem da se da to sve uredit razno raznim romovima i ostalo no memam vise vremena i zivaca, vise se baziram na to da kad ga kupim doslovno stock iz ducana pocnem koristiti uz neke minimalne izmjene...
Eto cisto radi usporedbe svaki dan mi je vecinom isti, u 4 ujutro skidam sa punjaca mob i nekakvih 16:00 dok nedodem doma koristenje moba mi je od 30-45 min (sot), malo surfanja, par poziva piskaranje na whatsup i hangouts i ako se okine slika koja, sync 2 mail acca (bez facebooka).
Na htcu koji ima lcd ekran nisam nis prakticki dirao sve stock, reza ekrana, 4g, lokacijske na high accuracy, auto osvjetljenje itd znao sam ga tek treci dan stavljat popodne oko pola 5 na punjenje, prvi dan sam znao doci doma sa 80-85% baterije.
Koristeci s8, pocevsi od reze koja je na 1080p, pa sam maknuo 4g, stednja na wifi, stednja na lokacijskim uslugama, cak sam i vrijeme maknul da mi se osvjezava svakih 6 sati naravno always on display mogu zaboravit i sa vecinom tih stvari sve ubijeno nakon istoga koristenja dodem doma prvi dan sa 65-70% baterije...
Vecinom dok sam napocetku testirao sa nekakvih isto 40min sot mi je cak baterija bila i na 55% sa svim opcijama upaljenim...
Zamisli da ga se vise koristi, ubacis vise poziva malo igrica ili ovi sto su na faceu vecinu vremena, ti traze uticnicu oko 7 navecer
Back to the 2008 godinu )
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12

Gjurovski je offline   Reply With Quote