Osim racunalnih/elektonickih problema, evo jedna tema od mene koja nema veze sa tehnikom

... mozda ima tu znalaca koji ce mi znat dat koji savjet...
Ugl, planiram napraviti RadnuPlohu/Sank/Stol od iverala koji mozete vidjeti na
slikama.
Zbog limitiranog prostora, ispod sanka MORAM imati ladicar. Na
slikama je moja ideja/zelja, a sada moram do kraja definirati nacin na koji bih to mogao pretvorit u stvarnost.
Prva opcija bi mi bila da kupim ladicar te na njega naravno “zakeljim” RadnuPlohu/Sank/Stol, medjutim ako treba da sam izradim ladicar i ta opcija mi je uredu.
Znaci, ideja je da kupim gotov ladicar (jer kupujem i ostali dio kuhinje, koji se ne vidi na slici), stavim mu noge zeljene visine te na njega RadnuPlohu/Sank/Stol. Ladicar ce biti od iverala, uz "maske" od MDF-a.
Ono sta me najvise muci je:
- Kako se taj RadnuPlohu/Sank/Stol + ladicar “fiksira” na zid?
- Dali je potrebno ojacati RadnuPlohu/Sank/Stol uzduzno (mislim da je)? Na koji nacin?
- Na slikama se naravno vide noge od RadnuPlohu/Sank/Stola, medjutim noge tih dimenzija nisu vizualno dobro rijesenje, te bih isao na neke “sire” noge koje su suplje u sredini. Kako uz ove kupljene noge rijesiti i problematiku iz gornjeg pitanja? Ili je bolje/jeftinije/lakse samostalno izraditi noge i to ojacanje?
- Hoce li noge RadnuPlohu/Sank/Stol osteti pod (laminat) na kojem ce se nalaziti i kako to rijesiti? Cuo sam i savjete da bih trebao noge RadnuPlohu/Sank/Stola fiksirati za pod, sta je s tom opcijom?
(Dimenzije na
slikama mogu varirati koji cm)
Eto, mojih par pitanja, pojavit ce ih se jos siguran sam