Citiraj:
Originally posted by hYcOde
...ZNAJU napraviti brda i podvoznjake, da si se malo raspitao znao bi to.
|
hm, ja znam igrati nogomet da to znaju u Realu... cc znali bi to da se raspitaju
Citiraj:
Originally posted by hYcOde
Ako mislis da je sve stalo izlaskom ove verzije, varas se. Cuda se daju patchevima napraviti. Igra se takodjer radila tako da se moze pokrenuti i na starim masinama sto je takodjer uzelo svoje.
|
hm ne znam za ET-a ali ja znam koliko patchevi ispravljaju. Mogu samo reči da smo u mojoj firmi odgodili proizvod 6mjeseci i to skupo platili samo zato da nebi izdali 1000patcheva i zato jer znamo da iza našeg proizvoda stoji ime firme, moje ime te imena drugih programera i zato je cilj da se napravi vrhunski proizvod, potpuno posvećen korisnicima i bez velikih pogrešaka i da nema potrebe za patchem barem 3mjeseca.
Ja u svome kodu, pogotovo u početku kad sam imao manje iskustva, znao sam se vračati dijelovima starim i 6mjeseci te ih ispravljati jer sam kasnije otkrio bolja, brža i optimalnija rješenja, iako je moje bilo ok i radilo dobro ipak moj kod vidi mnogo programera te se naposlijetku pohranjuje a u budučnosti če netko drugi raditi na njemu tako da time pazim i na svoje ime. Uglavnom ova igra je još debelo u beti.