Evo da se i ja malo oglasim. Znači idemo po redu: neki se vjerojatno sjećaju imam note 8 i zadnje sam ljepio foliju iz Importanea (ima negdje prijašnji post) bila je dobra ali je malo zijevala uz rubove jer sam ju odljepljivao pa ponovno ljepio. Uglavnom za novce koliko je koštala dobro je izdržala.
Danas sam promjenio foliju i stavio: Infinsens dobavljivo u santa domenici. Folija je ok, čak ima bolji osjećaj pod prstima nego ova jeftinija koju sam imao.
Ali: tkovgod ju bude kupio i stavljao pripazite na skidanje prvog sloja: naime prilikom montaže naravno ima skini 1, skini 2 itd, jedini problem je što se prilikom skidanja 1 (znači filma onog prvog da se ljepljiva strana izloži) meni skinula 2 da nisam ni skužio, jednostavno je bila manje zaljepljena.
Ako se (kao ja) zeznetevpa zaljepite ko noob sa hrpom mjehurića, odljepite pažljivo i ponovno (sad koliko će me ova aktivnost koštat sa dalknim odljepljivanjem vidjet ćemo).
Toliko o foliji za note 8, šta se tiče s8+ i s7 edge tu standarno stavljam samsungove orginale i nema nekih problema s njima. I da idu fino od ruba do ruba na edge ... Ima ih u santa domenici i svakako bih svakom preporučio neka si proba.
A sad updati: s8+ od t-mobilea dobio oreo automatski dok sam za svoj note8 morao ić ručno provjeravat al izgleda da ga i ja dobivam 1471 mb - mislim da je Oreo u igri. Potvrdim kasnije kad se ažurira....
Toliko za sad

.
Ak ima kakvih pitanja pitajte.