View Single Post
Staro 02.04.2018., 10:37   #5
jp_rv
Premium

Datum registracije: May 2014
Citiraj:
Autor dadoremix Pregled postova
Nikako
Osim ako imas nekog na trecoj strani i da dobijes putem toga los
Po ovome sto si gore napisao, što sve smeta i na ovaj signal, čudno da i to imas
jbg. mislio sam na neku softversku optimizaciju. drkanje po kućicama, kvačicama, frekvenciji...

Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
A možeš li ga postaviti na neku cijev/gredu i podići gore par metara? Ako ne, onda možda neki odbijanac od druge zgrade/zida? Što Dado kaže, dobro i ovo imaš.
nema se odakle odbijati po meni. cijev ne mogu i nesmijem staviti, nesmijem "izaći" na fasadu zgrade, tako da mi je ubiquiti montiran na bočnom zidu unutar terase, ali usmjerenje je takvo da gleda na van.

inače signal "zaobilazi" zgrade s oštrim kutevima (čitao sam o tome), naravno dođe do gušenja ali "napravi krug" i nastavi dalje, na tu spiku imam na drugom linku 100mbita a 30 metara ispred sxt-a je zgrada viša od one di je sxt.

Citiraj:
Autor D/G Pregled postova
..da, refleksija od druge zgrade koju vide obe antene tvog linka bi moglo biti rješenje pogotovo ako stoji pod kutem koji ti odgovara ( kao svjetlost na ogledalu).
jedino šta mogu probati je sxt malo bolje usmjeriti i probat ga mrvicu zarotirat prema zemlji, na kući je sxt na krovu kojih 12 metara od zemlje, dok je meni ubiquiti na terasi ravno ispod plafona, šta je valjda 5 metara od zemlje.

varijanta 2 je probati ovo isto, na 2.4ghz ako mi kapne oprema.
inače za izbor frekvencije sam gledao ovo:

nažalost ne uspijevam naći istu stvar za sxt 2.
ps ovaj powerbridge je ogroman.
jp_rv je offline   Reply With Quote