View Single Post
Staro 01.04.2018., 23:32   #1716
Booster
Registered User
Moj komp

Booster's Avatar

Datum registracije: Nov 2017
Citiraj:
Autor livada2 Pregled postova
Da meni je bas radio update windowsa a ugasio sam ga sigurno. Disabliro usvim psotavkama icak sam ubacio onu metodu u registri da en update nista. I nije radio update do jucer. Al et ojucer je napravio sam iz cita mira. Nikad nisata nisa minstaliro na njega od pocetka. Znaci nea razloga da to sad napravi...

Nekidan je takodjer netko ovdje spomenuo da mu je win sam napravio update. SAd sam opet na starom. Sve je pogaseno provjerio sam sve postavke al et opitam mozda netko zna jos koju mjeru gasenja update. Cak se pobriso i Winupdate asistenta i stavio neku FAKE -bat pretvoren u .exe da misli da mu je tamo asistent al u biti je pobrisan.
Sve načine koje sam do sada probao nisu funkcionirali, isto sam napravio sve kao sto si napisao, k tome sam jos u servisima disableirao update. Jedino jos nisam probao preko wirelessa, ima opcija da se konekcija iskonfigurira kao veza s dodatnom naplatom i tamo ne bi trebao skidati update ali je "ne bi trebao" ključna riječ u ovoj rečenici. Idu mi na q ta M$ shranja s updateovima.
Booster je offline   Reply With Quote