Citiraj:
Autor Booster
Nije onda do toga, ako ti bubne blue screen probaj uslikat pa postaj da vidim o čemu se radi. U ovom slučaju sa defenderom ti samo ugasi miner i zbloka ga da se ne može više pokrenuti. Tebi vjerojatno kroz update windowsa updatea neki hardver usput i ti je problem samo treba vidjeti šta.
|
Da meni je bas radio update windowsa a ugasio sam ga sigurno. Disabliro usvim psotavkama icak sam ubacio onu metodu u registri da en update nista. I nije radio update do jucer. Al et ojucer je napravio sam iz cita mira. Nikad nisata nisa minstaliro na njega od pocetka. Znaci nea razloga da to sad napravi...
Nekidan je takodjer netko ovdje spomenuo da mu je win sam napravio update. SAd sam opet na starom. Sve je pogaseno provjerio sam sve postavke al et opitam mozda netko zna jos koju mjeru gasenja update. Cak se pobriso i Winupdate asistenta i stavio neku FAKE -bat pretvoren u .exe da misli da mu je tamo asistent al u biti je pobrisan.
Citiraj:
Autor k31k0
Imam jedno pitanje za ekipu koja koristi Broadlinkovu pametnu utičnicu s AliExpressa (ona s plavom LED-icom). Koristim njihov program (e-Control), ali mi izračun mjesečne potrošnje ne štima. Rig s tri kartice mi troši oko 300W. To bi značilo da u 20 dana potroši 0,3 kW * 24h * 20 dana = 144 kWh (otprilike). Zašto mi onda aplikacija pokazuje da je potrošeno točno 10 puta više kWh? Kad sam vidio da je potrošeno 1440 kWh, skoro me šlag strefio...
Poslano sa mog Redmi 5 Plus koristeći Tapatalk
|
Meni uredno pokazuje i potrosnju i kolko je to kuna.
JJesisiguran da ti rig ne trosi ipak vise...
kolko ti pokazuje na trenutnoj potrosnji? 300W ?
kolko pokazuje kad stisnes na grafikonu dan po dan ? 7,2kwh ?
Mozda ti susjed dodje po noci pa si ukjuci termoakumulacionu pec