Citiraj:
Autor livada2
hmmm. bas je isao onaj plavi ekran sa update windowsa i ne gasi kompjuter al sam ga ja ugasio na silu i onda se vise nisu nikad digli
PA taj cu defender iskljucit skroz. ionako nicem ne sluzi 
|
Nije onda do toga, ako ti bubne blue screen probaj uslikat pa postaj da vidim o čemu se radi. U ovom slučaju sa defenderom ti samo ugasi miner i zbloka ga da se ne može više pokrenuti. Tebi vjerojatno kroz update windowsa updatea neki hardver usput i ti je problem samo treba vidjeti šta.
Citiraj:
Autor gunther
"Gdje je ethereum?", uzviknuo je. "Reći ću vam. Ubili smo ga - ja i ti! Svi smo ga mi ubili! Ali kako smo to uradili? Kako smo ispili more? Tko nam je dao spužvu da izbrišemo cijeli obzor? Što smo uradili kada smo odvojili ovu zemlju od njenog sunca? Gdje se sada kreće? Gdje se mi krećemo? Odmičemo li se od svih sunca? Zar se padamo neprestano? Unatrag, postrance, prema naprijed, u svim smjerovima? Postoje li još gore ili dolje? Zar se nismo izgubili kao u beskonačnom ništavilu? Zar ne osjećamo dah praznog svemira? Zar nije postao hladniji? Zar se noć neprestano ne obrušava na nas? Zar ne trebamo paliti svjetiljke ujutro? Zar ne čujemo ništa drugo osim zvukova grobara koji pokapaju ethereum? Zar ne osjećamo ništa osim ethereumskog raspadanja? - Ethereumi se također raspadaju! ETHEREUM JE MRTAV!"
– Vesela znanost, Knjiga treća, §125., Friedrich Nietzsche
|
Oho imamo i pjesnika u grupi