Citiraj:
Autor nub
Razer tipkovnicu nikad nisam imao jer me ne privlači ta 1337 gamer spika, govorio sam generalno za kalih. To su dobri switchevi, barem zadnjih godinu-dve su se dosta popravili i izbacili gro novih serija van.
Moguće da razer koristi neku stariju ili neku lowbudget verziju koja nije dobra.
|
U svoju obranu

niti mene ne zanima previše radi li se o gejming periferiji, dokle god odgovara zahtjevima.
Da nema osvjetljeni razerov znak, sumnjam da bi itko rekao da je to 1337 tipkovnica.
Prije toga sam isto imao gejmersku tipkovnicu, u to vrijeme još nisu ovi danas prihvaćeni brandovi razvikani te sam tek ulazio u ovaj svijet, pa sam kupio na blef cherry smeđu mehaniku pod coolermasterovim imenom. Tipkovnicu sam imao 2 godine, nikakvih problema nije bilo, prodao ju u istovjetnom stanju uz samo blage površinske znakove upotrebe. Nijedan switch nije promijenio zvuk, radila je ko beba.
Jednom prilikom sam onda u dućanu opipavao izloženu perfieriju u dućanu i naletio na ovu razer i kad sam malo popikao, tipkala su mi se izuzetno svidjela, pa sam ju odmah i kupio.
Još uvijek sam vrlo zadovoljan povratnim osjećajem tipki kod nove tipkovnice, ali nakon godine i sitno nisam očekivao da će stara otići. Zapravo je pitanje odgovara li kvaliteta tipkala s imenom razer onim tipkalima na kojima piše kalih - tu bi mogla biti velika razlika