Citiraj:
Autor panoramix
Neka me Lowrider isparavi ako griješim, no policija u pravilu ( zajedno s cestarima ) prije nekih većih radova i promjena u načinu prometovanja, postavlja signalizaciju i ograničenja nešto ranije da se vozači priviknu.
|
Da, svi malo na početku poštuju te znakove, a kad mjesecima ne bude radova, svi voze po starom, i ako slučajno usporiš na tih 80km/h, riskiraš da te netko skuca odozada.
Ja sam pretjerao s brzinom i tu sam moron, da sam se vozio 130km/h, prošao bih relativno bezbolno.
Citiraj:
Autor panoramix
Na konkretnom mjestu je sad prijelaz iz jedne trake u drugu izveden uz veliki poprečni nagib tako da se kamioni i busevi usporavaju gotovo do vožnje korakom eda bi sigurno prešli popriličnu grbu.
Često sam na toj dionici pa sam se i sam se znal "zaigrati" kod lanjskih radova, e kad je kamion s ciglom gotovo stao skoro smo se svi iza njega naslagali jedan na drugoga.
|
40km/h je znak prije nagiba. Danas sam opet dvaput prošao. Sva regulacija trenutno stoji, i onakva je kakva treba biti, u skladu sa trenutnom situacijom.
Al opet - i danas su prema Goričanu u lijevoj (tj. srednjoj) traci prašili 130km/h, a ja u desnoj 85km/h.