View Single Post
Staro 30.03.2018., 19:12   #8629
viking.software
Premium
Moj komp

viking.software's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor p0laris Pregled postova
Previse korisnika trazi te uvjete i cijene, i poceli su jako otezati s njima, iako nikad nisu hrlili davati pod tim uvjetima.
ne znam. zašto onda stoji cjenik? ok, pitanje je hipotetsko i ne očekujem odgovor.

Citiraj:
Ako prelazis sa vip/bnet ili imas novi prikljucak, onda ce ti vjerojatno dati po tim cijenama.
Ako si vec korisnik t-com, ili iskon, optima, ili bilo koje t-com "podruznice" onda ce ti tesko dati po tim cijenama. Isto vrijedi i za podrucja gdje postoji samo t-com infrastruktura, i tako ces morati uzeti kod njih, pa sto bi ti davali popust.
taj broj je u kući od staraca. sada su na 60+. i ekipa na FB kaže - to je ponuda samo za one koji do sada NISU imali internet (a internet je na ovom broju još od vremena 28kbps modema). i onda mi odgovori ana, sanja, domagoj, petra, marko i janko i svakom moraš ispočetka.

naravno da sam na njihovoj infrastrukturi. ma, da mi i ne da za 149 (a vidim da se daje (post ispod tvog - max3 za 209kn)). hej!?! netko lud ili što?
neka mi da po sadašnjoj cijeni, opet dobro. ne, tupe kako je najpovoljnije (?!?) 239kn. ma, radije tele pokućni nego ovo lihvarenje.

na sreću, imam još dovoljno vremena, iskon je za sada najigledniji ako ovi i dalje inzistiraju na 239kn/mj.
vip nizaboga.

Citiraj:
Mozda bi pomoglo uzeti homebox od vipneta bez ugovora i onda trazit prebacivanje na t-com, ako bas zelis t-com pod tim uvjetima. Samo u tom slucaju placas punu cijenu za vipnetov modem. Mozda ga mozes prodati?
I ne znam koliko bi to pomoglo.
početi ovakvu "akciju" - prijavi jednu uslugu, odjavi drugu, zezaj se sa dva računa dva-tri mjeseca dok se svi ne namire.... ne govorim da je neizvedivo, ali koliko sve skupa ima svrhe.
viking.software je offline   Reply With Quote