View Single Post
Staro 09.12.2005., 21:15   #1
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Najkompletniji Linijski DVD Snimac po nevjerovatnoj cijeni.

'

Na nasem trzistu trenutno se nalazi jedan od naj interesantnijih modela kucnog DVD Snimaca.

Danas sam ga slucajno zapazio i opstao paf kad sam procitao sve mogucnosti.

Cijena od 1.130kn (1300kn sa PDV-om) je bezobrazno povoljna ako spomenem da sa ovim modelom po prvi put jedan linijski DVD rekorder uz sve postojece formate cita i DivX !

Kao kruna svega je podatak da cita i snima na DVD-RAM kao i uobicajeni DVD-R/RW )

Model je Samsung DVD-R120 i veliki uvod u Samsung-ovu odluku da svi kucni DVD Snimaci podrzavaju snimanje DVD-RAM-a.

Tako uz Panasonic i JVC od sada i Samsung ima program DVD-RAM kucnih DVD snimaca.

Kome ne smeta nedostatak HD-a i trazi samo medijski DVD snimac, ovo je zasigurno najbolja moguca trenutna kupovina.

Dobiva puni snimac sa uzitkom RAM-a pa tako na neki nacin kao da i ima mali HD

Drugo, konacno moze uz snimac imati do sada nepotrebno razdvajan (za ovu klasu cijene) DivX player.

Razlog ove nize cijene je izmedju ostalog sto se radi o modelu koji se vani vise ne prodaje jer ga je u njegovoj klasi naslijedio novi model DVD-R121 no taj novi nema mogucnost gledanja DivX-a

Oba modela sam vidio u zivo i moram priznati da su na razini Sony izrade (sto je A1) dok je najnoviji model doista reprezentativan i podsjeca me na neke pre-amp NAD modele iz 80-tih.
Visage je offline   Reply With Quote