mislim da ne bi trebalo biti problema nisam bas 100% siguran jer nemam (tvoju) graficku u ruci pa da mogu izmjerit uzivo ali gledajuci sliku rekao bi da ide
samo pazi ako uzima doticni hladnjak da je revizija 2 sta zbog boljeg naleganja na GPU i RAM sta zbog malo viseg polzaja ventilatora (vjerovatno bas zbog kondenzatora i slicnih cuda koje se nalaze na tom djelu graficke)
reviziju 2 ces prepoznat po tome da na pakiranju pise REV 2 (jako glupo ali sam ja skoro kupio rev 1 negledajuci pakiranje)
evo ti link ako ga neznas
http://www.arctic-cooling.com/vga1.php
sada imaju rev 3 ali koliko vidim samo su nesto malo modificirali za 7800 mada mislim da ga kod nas jos neces nac pa se ne brini a i mislim da i on ide bez problema
ja sam svoju uzeo u LINKSU i dosla je bez termalne paste u tubi koja se vidi na slici ali je zato pasta vec bila nanesena na hladnjak (sta nije lose a i cini mi se da je skroz u redu)
pazi samo na termalne naljepnice za RAM jako lako otpadaju sa kulera pa pazi da ih ne izgubis prije montaze (ja sam jednu trazio 15 minuta po stolu da bi vec sav iznerviran

doticnu nasao u plasticnom pakiranju u kojem dojde hladnjak
za kraj evo slika moje graficke prije montiranja novog hladnjaka