View Single Post
Staro 29.03.2018., 20:29   #3217
Alfis
Premium
Moj komp

Alfis's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
Citiraj:
Autor darkijas Pregled postova
Znači stigao. Jel ima bleedinga. Kak ti se čini opcenito slika. Kad je primjerak sa dobrim kontrastom prikaz crne se čini odličan ali u prostoru sa nekakvim ambi svjetlom. To onda vjerovatno znači i da su boje lijepo zasicene i djeluju zivahno
Nemam s puno drugih monitora usporediti ovaj. To mi je prvi IPS monitor kojeg koristim doma a da nije laptop. Nema bleedinga koji bi bio jako zamjetan ili smetao. Nema mrtvih/zapelih piksela. Opecnito mi je sve tip top. Nista nevideno za nekoga tko je koristio IPS ekrane.

Opet, nisam ga koristio jako puno/dugo, pa cu sigurno imati temeljitije dojmove kroz naredne tjedne, kada se posteno poigram s postavkama i isprobam ga u svim uvjetima u sobi.

Kada sam vidio monitor sam shvatio da sam ga i ranije imao prilike vidjeti u velikim IT firmama koje od Dell-a kupuju tisuce radnih stanica i monitora godisnje, pa ne vjerujem da bi Dell tako bitnim klijentima podvalio los proizvod. Naravno, mozda ima razlike u proizvodu u jugoistocno europskom trzistu, ali mozda i nema