View Single Post
Staro 29.03.2018., 11:08   #2675
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
Vrhunski.

Koja autocesta, majke ti? Pa tu ce se onda naklepetati kazni u 3PM...
Ovdje na karti. Ovdje na Street viewu.

Na toj strani kolnika (prema Zagrebu) nikad nije bilo radova do 12.03. Negdje prošle godine se vozilo naizmjenice, i sad od 12.03 opet. Ali cijelo vrijeme, zadnjih par mjeseci (kad su me uslikali), ta zapadna strana kolnika je kao i inače, jedino je na 10 metara ogradom bila zatvorena zaustavna traka, i to je to.

HAC1, HAC2, HAC3.

Istina, kako tamo redovito prolazim, opustio sam se i ponekad sam prestao gasiti tempomat kojeg držim na 150km/h što je previsoko, tim više što je tamo mini petlja. Ali da sam se vozio 80km/h, makar i u desnoj, netko bi me napucao bez problema. Jesam, budala sam, trebao sam usporit - da sam bio sporiji samo par km/h, sad bi platio 500kn i to bi bilo to. U svakom slučaju, kriv sam jer nisam na vrijeme korigirao brzinu. Obično izgasim tempomat kad uđem u tu zonu, ali eto, taj dan sam se valjda opustio i zamislio.

Prije mjesec dana sam na svu sreću izbjegao ogromnu kaznu na novoj brzoj cesti kod Bračka. Tamo je normalno regulirano znakovima na 100km/h i odjednom šok gdje je otvorena zaustavna traka i postavljene plastične barikade - na njima na podu stoji znak 40km/h i policija 100 metara dalje. Znači cesta izgleda ovako, i odjednom metnu 40km/h znak. Znači, nisu ništa regulirali na samoj cesti, jedino su na zaustavnoj traci bile plastične barijere, i to je to.

Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 29.03.2018. u 11:49.
IcyTexx je offline   Reply With Quote