View Single Post
Staro 27.03.2018., 09:39   #2430
Silvestrus
Registered User

Silvestrus's Avatar

Datum registracije: Jan 2012
Citiraj:
Autor SRV Pregled postova
Bas zato sto telefon ne koristim tako puno (doma i na poslu za racunarom), bitniji mi je taj standby time.

iPhone 8 je dvostruko vise love nazalost. A i dalje ima malecki 4.7" ekran, odnosno najveci minus sedmice je i najveci minus osmice. Barem iz neke moje perspektive.

A10 u sedmici je jaci od prethodne generacije Androida (SD835 i Exynos 8895). Jaci je jer ima bolje single-core performanse, a mene samo to zanima.

Eh sad, ove godine bi Apple trebao izbaciti tri nova uredjaja, svi veci od 5.8", al naravno svi 18.5:8. Zato mi se cini da mi je los timing. No opet, svi ti uredjaji ce biti jos skuplji, jer ce i najjeftiniji bit preko $700.

Suska se o SE2, pratio sam malo glasine ali ne vjerujem da bude ista od toga. Jer bi pokvarili prodaju iPhone7/8 kojeg jos uvijek nude.
Moguće je da će ti običan 7 biti malen nakon Samsung S serije. Veličina je idealna za rad s jednom rukom, telefoniranje, poruke, neke osnovne stvari... Ali čim kreneš konzumirati sadržaj, bilo da se radi o surfanju ili youtube i slično, bit će ti malen. Barem je meni bio.

Sad sam na iPhone 8 Plus i na veličinu se navikneš. A plus u nazivu se ne odnosi samo na veličinu... Dual kamera, više memorije, bolja baterija... Plus modeli imaju svojih prednosti. Znači, moja preporuka je ako dolaziš sa Androida kao ja, onda obavezno probati s Plus modelima. Obični iPhone modeli za ljude koji dolaze sa Androida su premaleni.
Silvestrus je offline   Reply With Quote