Uglavnom se slazem druze brko ali ima jedna stvar gora od naseg Biebera. Ima nesto sto me vise zivcira, koliko god to nevjerojatno zvucalo.
Vetel se strasno trudi biti cool kao Kimi. U biti meni cak Kimi i nije nesto cool lik, ali onaj svabic se toliko trudi biti kao Kimi da mi je to totalno bilo smijesno a sad sve vise odbojno.
Svako malo kao nesto nabaci Ja i Kimi ovo ono a ovaj ga ne hebe ni milimtear
Sto se tice McLarena, ja sam odmah predvidio slabu srecu toj suradnji. Realno tesko ce bit bolji od Red Bulla a kako bude vrijeme odmicalo ja mislim da ce i Renault biti sve dalji.
Navijac sam McLarena oduvijek ali sve se vise bojim da klize prema nekoj prosjecnosti.
Renault u Mclarenu? mozda bi to bio dobar posao 1994.g. ali oni su tada imali jednog drugog Francuza ispod poklopca a znamo kako je to sve zavrsilo.
Da nema ovog nevjerojatnog gladijatora (ja se tom covjeku nemogu nacuditi) McLaren bi bio u banani. Koliko god i mene nekad zivcira to Alonsovo urlanje u team radio ali mislim da ih on gura i motivira da mu daju auto skojim se moze borit. Cak mislim da im ide cesto na onu stvar i da samo zele mu dat auto skojim se moze borit i da kazu evo ti sad ajde pokazi sto mozes
Snjim je uvijek osjecaj kad starta utrku da ce uvijek napredovati u utrci. Samo naprijed kao bik

Od kud mu toliko energije i strasti nakon toliko poraza i razocaranja...beats me...