View Single Post
Staro 26.03.2018., 14:00   #7568
Toncek
member

Toncek's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor Toncek Pregled postova
Nije stvar u ciganjenju i zicanju.... Ljut sam jer su te popuste davali svojima, prijateljima, poznanicima itd....mrzim nepravdu... Isto tako necu potpisivati ugovor na 24 mj. za ustedu od oko 50 kn mjesecno. Sad im placam 269 kn/mj. jer je istekao ugovor. Sad kad znam na cemu sam s njima, prica je zavrsena. Na mojoj lokaciji je dostupna optika i nadam se potpisu ugovora s tcom-om za 189 kn/mj.

@yaya - ovo gore je za nove korisnike (iako je jedan bnetovac rekao, citiram: "postoji shema da se pod nove ubaci one koji produzuju ugovor")
Update:

Jutros mi dosli tehnicari iz t-coma provuci optiku u stan, a maloprije me zvali iz bneta s novom ponudom....koja slucajnost

Ugl. Bnet mi nudi 3 u 1 paket + prosireni za 134,50 kn mj. uz ugovor na 24 mj. i alcatel pixi za 9 kn jednokratno.

Na pitanje zasto mi nesto slicno nije bilo odobreno kad sam trazio receno mi je da se to moze dobiti samo kad se trazi prelazak kod drugog operatera.....lik iz sluzbe i sam kaze da to nije u redu, ali da je tako marketing nalozio....

Naravno, princip je princip, prelazim na t-com.
Toncek je offline   Reply With Quote