Ma nije više ni bitno - odustajem. Onaj dan sam brisao povjest pregledavanja, resetirao ruter na tvorničke postavke tri puta, spajao se na hotspot od mobitela jer mi je na mobitelu sa istog skladišta pokazivao drugačiju cijenu nego na kompjuteru, probao sve što su gore predložili kolege i još pokušao par stvari ali bez uspjeha. Znači na browseru na mobitelu pokazuje drugačiju cijenu od one na kompjuteru za isto skladište.
Vidim da imaju aplikaciju za mobitel pa kažem da i to probam, instaliram, ulogiram se, nađem laptop koji želim kupiti - super cijena mi odgovara! Idem ja to kupiti, još jednom probam promijeniti skladište, kako mijenjam skladišta tako se mijenja i cijena, znači funkcionira dobro je. Vratim opet na G-W-5 i krenem u akciju cijena 692€
Idem to ubacit u košaru cijena 692€
Stoji to tamo u košari cijena TOTAL:692€
i onda na samom kraju
Zbroje
692+13=870€ jebala ih kineska matematika!
E sad baš neću kupiti, mogli ste napisati odmah na početku kao na svim normalnim online trgovinama.

Osim toga
za točno isu cijenu kupim ovo u hrvatskoj sa dvije godine garancije naspram one jedne i to upitne. Bolji procesor, memorije isto još je mogu i nadograditi a tamo je zalemljena, AntiGlare umjesto onog ogledala, al' neću sad dalje nabrajati jer nije ovo tema za to.
Hvala svima na odgovorima i kolega Gearbest je brzo odgovarao na svaki moj upit i trudio se pomoći, neznam kako je točno povezan sa online trgovinom ali u svakom slučaju zahvaljujem na ukazanoj pomoći. Nije ovo što rade prevara ali je navlakuša, napišu jedu cijenu pa još malo tu istu, pa još malo i na kraju ispadne nešto drugo - a to mi se ne sviđa.